Vilka är vi?

Vi ♡ sushi 

Passion för hälsosam mat

Vår passion för sushi har alltid funnits, men den största anledningen till varför vi har valt att fokusera på just den här japanska maträtten är absolut först och främst hälsofördelarna. Sushi har länge studerats inom hälsoforskning och jämfört med annan snabbmat där ute, är sushi absolut ett nyttigare alternativ.

Ingefära, som ofta finns i sushi, är ett bra exempel på en av de ingredienser som gör maträtten till ett nyttigt val. Det finns dessutom en hel del forskning på hur färsk mat (sushi) påverkar vår hälsa på ett positivt sätt.

Sedan måste vi erkänna att maträtten ser väldigt exklusiv och lyxig ut, speciellt när det finns så många olika sätt att vara kreativ på! 

Ett helt hav av möjligheter

Det tog givetvis tid för oss att bemästra kunskapen i att skapa vackra sushirullar och maträtter. Vi kan lova dig att de inte alls såg lika vackra ut som de gör idag, men efter flera års studerande och övning av maträtten kom vi äntligen dit vi är nu.

Trots att vi idag vet hur man skapar utsökta delikatesser, kommer vi alltid fortsätta utvecklas och lära oss om sushi.

Det är trots allt vår största passion. Vi lägger ner enorm energi, tid och kärlek på våra maträtter och det är precis så det ska vara med något man älskar.